• MUŠKA ODELA BEOGRAD

  MUŠKA ODELA BEOGRAD nudi veliki asortiman muških odela za sve prilike
 • Kravate - MUŠKA ODELA BEOGRAD

  Kravate za muška odela raznih boja, materijala i dezena na jednom mestu
 • Leptir mašne - MUŠKA ODELA BEOGRAD

  Leptir mašne svih veličina, boja i materijala - MUŠKA ODELA BEOGRAD
 • Kožne cipele - MUŠKA ODELA BEOGRAD

  Kožne cipele za svako muško odelo - sve boje i veliki izbor modela - Muška odela Beograd
 • Kožni kaiševi - MUŠKA ODELA BEOGRAD

  Kožni kaiševi za muška odela - elegantni kaiševi u raznim bojama sa raznim vrstama kopči
 • Dugmad za manžetne - MUŠKA ODELA BEOGRAD

  Dugmad za manžetne za muška odela - veliki izbor boja i modela dugmadi za manžetne


KRAVATE I MAŠNE ZA MUŠKA ODELA

Kravate i mašne za muška odela, kao neizostavan deo oblačenja sa stilom, doprinose eleganciji i izdvajaju muškarca od ostalih. Pravilan izbor mašne i kravate uz odabrano muško odelo može učiniti da zasijate u pravom svetlu u pravom trenutku. Bilo da se radi o muškom odelu za svečane prilike ili samo o svakodnevnom odevanju za posao, postoje pravila kojih bi se trebalo pridržavati kada se radi o izboru kravate ili mašne.

Muška odela se mogu posmatrati kroz materijal od koga su sašivena, način krojenja i dimenzije. Ne stoji svakome dobro tek bilo koje muško odelo i često se dešava da zbog pogrešnog izbora muškog odela, izgled muškarca nije onakav kakav se želi postići. U nekim slučajevima je izbor muškog odela najbolje prepustiti profesionalcima, a ukoliko baš imate poseban zahtev za specifičnim muškim odelom, krojem ili bojom, dozvolite nam da savetom pomognemo u pravom izboru.

Muška odela Beograd vas poziva da izaberete odelo baš po svojoj meri i svom ukusu, a u našem asortimanu se može pronaći sve što uz muško odelo ide. Na stranicama ovog sajta se možete upoznati sa kravatama i leptir mašnama za muška odela, kao veoma bitnim dodacima koji upotpunjuju izgled i daju notu ozbiljnosti i karaktera.

 

Kravate za muška odela

Kravate

Kravate ne bi trebalo da budu previše upadljive i treba izbegavati kravate koje će izgledati van svog mesta.

Jednobojne kravate i kravate sa prugama su siguran način da se izbegne previše formalnosti i fokus prebaci na kravatu. Ove kravate se lako kombinuju sa drugim delovima odela u formalnom i neformalnom okruženju i pogodne su kao lakši i brži izbor.

U društvu u kome ljudi obraćaju pažnju na oblačenje drugih, kravata će uvek biti prva stvar koju će primetiti. Zbog toga bi trebalo pokloniti posebnu pažnju izboru kravate. Naravno, to ne mora da znači visoku cenu ili neku specijalnu marku ili materijal kravate, već samo poznavanje kombinovanja boja, tekstura, materijala i šara na kravati sa odelom, a posebno košuljom...

 Više o kravatama za muška odela...

Leptir mašne

Leptir mašne se uglavnom nose na svečanim događajima i formalnim skupovima. Kao i kravate, leptir mašne predstavljaju izraz stila, ozbiljnosti i odlično se slažu sa svim vrstama odela. Postoje takođe pravila bontona koja nalažu nošenje leptir mašne, naročito u formalnim situacijama, pa o tome treba voditi računa. Da biste bili sigurni da znate kako da odaberete leptir mašnu i kada i kako da je nosite, sledite neka od najbitnijih pravila koja su predstavljena na stranici leptir mašne...

Više o leptir mašnama za muška odela...