muske sarene kosulje, strukirane, slim fit

Leptir mašne 

Postavljate nam mnogo pitanja vezano za muške leptir mašne, od toga koje sve vrste leptir mašni postoje, kako se vezuju, koje su najmodernije, kojih su dimenzija, da li treba posebna muška košulja za muške leptir mašne, pa smo rešili da Vam odgovorimo na neka od tih pitanja.

Postoje muške leptir mašne različitog dizajna, različitih boja, leptir mašne sa prugama, muške leptir mašne sa tufnama, leptir mašne sa cvetnim dezenom i naravno uvek najprodavanije jednobojne muške leptir mašne (crvena, bordo, teget, crna leptir mašna…). Muška leptir mašna uvek može da osveži klasičnu jednobojnu mušku košulju i neki kežual izgled.

E sad, što se tiče proporcija muške leptir mašne postoje: uske leptir mašne, tu je traka oko 5 cm, leptir mašna srednje veličine je 6 cm, a velika leptir mašna je veća od 6,5 cm. Postoje, takođe, muške leptir mašne koje morate sami da vežete i one se sastoje samo od trake od svile ili satena, pamuka ili poliestera. One su pogodne za one muškarce koji vole da sami nameste mušku leptir mašnu, kako njima odgovara. Postoje leptir mašne koje imaju lastiš i vrlo su praktične, kao i muške leptir mašne sa metalnom kopčom koja je isto lako podesiva.

Što se materijala tiče, možete da nađete svilenemuške leptir mašne, koje su i najelegantnije i najčešće se nose na muško odelo. Tu su i pamučne leptir mašne, i one mogu biti raznih boja, dizajnirane čak i sa raznim animacijama. Somot  leptir mašne su uglavnom jednobojne, a najpristupačnije su leptir mašne od poliestera, koje su, takođe, elegantne i atraktivne.

Što se tiče muške košulje za leptir mašnu, ako je neka posebna prilika onda birajte belu mušku košulju sa slomljenom kragnom, a ako je neka kežual varijanta onda dolazi u obzir i obična slim fit muška košulja. Odabir boje muške košulje prepuštamo Vama. Važno je da ne bude iste boje kao muška leptir mašna. Ne zaboravite da možete da se poigrate i sa muškim tregerima. Nadamo se da smo bili od pomoći. J