Muske kosulje, za odelo, odela, slim fit, strukirane

Kosulje, kosulja, za odelo, odela, strukirane kosulje, beograd, cene, cena, odela muska, prodaja, online, kosulje sa kratkim rukavima, paul becker, karirane, za maturu, mature, muske kosulje beograd

Maramica u džepu sakoa: šarmantan, moderan detalj

Maramica u džepu sakoa: šarmantan, moderan detalj

Najvažnije je da nijansu i dezen maramice za sako uskladite sa muškim odelom, a najbolji efekat se postiže ako je u kontrastnoj boji.

JEDNOBOJNA, uredno presavijena maramica, koja izviruje iz džepa muškog sakoa, obeležiće ovu sezonu. Ovaj šarmantni, retro detalj može da podigne svaku odevnu kombinaciju, bilo da preferirate elegantan, sportski ili ležeran stil. Najčešće je maramica za sako ručno šivena sa završnom ivicom, od svile, viskoze, lana ili pamuka. Ako želite da džep bude “našušuren”, birajte deblju tkaninu, svila je pogodna za nabrani efekat, a pamuk za ravne linije.

Kako složiti džepnu maramicu: četvrtastu maramicu preklopite na pola da dobijete trougao, pa levu i desnu stranu savijte ka unutra, da se dodiruju. Donji deo maramice za sako preklopite preko leve i desne strane i ubacite u džep, tako da vrh viri oko 3 cm.

Show Buttons
Hide Buttons
TOP
odela - muska odela reklame - led svetlece reklame novcanici - kozna galanterija Bonneli - duseci i kreveti odela - muska odela cipele - muske cipele