Butik elegantne muške odeće ,,Formale” smešten je u TC Konjarnik na 3.spratu, lokal 14b, u Ustaničkoj 189.

Kroz godine iskustva i posvećenosti, trudimo se da Vam olakšamo izbor savršene odevne kombinacije za posao, venčanje ili maturu. Pored muških košulja, iz širokog asortimana izdvajamo i muška odela (odela za venčanje, svečana odela, odela za svadbe, odela za maturu), dugmad za manžetne, kravate, leptir mašne, muške tregere, muške kožne kaiševe, muške kožne cipele.

Muška odela u butiku ,,Formale” odišu stilom, dobrim ukusom, elegancijom, prefinjenošću i luksuzom. U našoj ponudi se nalazi veliki izbor odela vrhunskog kvaliteta, izrađenih od prirodnih materijala, modernog kroja i u širokom spektru boja: od svakodnevnog poslovnog odela do poslovnih odela visoke klase, svečanih odela, odela za venčanje, smoking odela, frakova. Za ovu sezonu izdvajamo plava muška odela – na Vama je samo da se odlučite za nijansu. Kako bismo upotpunili ponudu, pored strukiranih, slim fit odela, modernog kroja, izdvajamo i produžena odela ili skraćena odela, kao i odela velikih brojeva. Naše ljubazno osoblje će Vam pomoći da odaberete odelo koje u potpunosti odgovara Vašoj konstituciji.

Šireći našu viziju stila i elegancije, u ponudu smo uvrstiili i strukirane košulje od prirodnih materijala, vrhunskog kvaliteta, različitih krojeva i boja, košulje za smoking (košulje sa slomljenom kragnom), košulje za manžetne (košulje sa duplom manžetnom), kravate različitih modela, dezena i boja, kravate sa maramicom za sako, leptir mašne (leptir mašne sa maramicom za sako), muške kožne kaiševe, dugmad za manžetne, muške tregere, muške cipele za odela i dr.

Posetite nas, ukažite nam poverenje, a mi ćemo entuzijazmom, savetima i strpljenjem učiniti da odaberete idealno odelo, baš za Vas.